петък, 8 юни 2012 г.

Евро 2012 Полша vs Гърция

Евро 2012 група А първи кръг

Полша - Гърция
8.06.2012г. начало 19:00

Stadion Narodowy ВаршаваЗапочва дългоочакваните финали на Европейското първенство по футбол 2012 в Полша и Украйна. В Първия мач домакините от Полша играят с шампиона от 2004г. Гърция.

Полша

Като домакин не игра квалификации но поляците отделиха много време за подготовка и изиграха от 02.09 до сега 11 контроли като загубиха само една и 4 завършиха без победител. Само през май играха 3 контроли и 3те завършиха с победа. Много характерно за полските национални отбори независимо от спорта е силния отборен дух на който се дължат и много от успехите в колективните спортове.

Гърция

След спечелването на Европейската титла 2004г. отбора неможе да се каже, че запази нивото на представяне. В квалификациите без проблеми заеха първото място в група F макар че освен Хърватска, които останаха на второ място нямаха и сериозни съперници. Искам да отбележа малкото реализирани голове от гърците както в квалификациите така и в последните приятелски срещи. От 11.11.2011г. гърция не са отбелязвали повече от 1 гол във мач.

В група А са още Русия и Чехия и според мен Полша е най-сериозния претендент за четвъртфиналите.

Възможно е голямото напрежение на старта на шампионата да скове играта на поляците и за по консервативните и търсещи сигурността "1Х" e вариянт докато аз ще им се доверя напълно.
Източник: bet2s.com

0 коментара:

Публикуване на коментар